پرش لینک ها
جعبه مقوایی دارو

معرفی انواع بسته بندی جعبه دارو از نظر جنس و قیمت

جعبه دارو

چاپ جعبه دارویی یکی از بخش های مهم در بسته بندی و فروش دارو است. چاپ جعبه برای هر محصولی بر اساس قوانین و ساختار مخصوص انجام می گیرد که مصداق جعبه دارویی نیز می باشد. جعبه بسته بندی دارو علاوه بر اینکه دارو در آن جای می گیرد برای معرفی دارو و دادن اطلاعات درباره آن دارو تقش مهمی دارد. صنعت طراحی چاپ جعبه دارو، یک صنعت بزرگ و پیچیده است که باید از سطح امنیت بالایی برخوردار باشد. در ادامه مطالب بیشتر با جعبه دارو آشنا می شویم.

جعبه و کارتن دارویی

یکی از مراحل مهم در بسته بندی محصولات دارویی که به حفظ کیفیت و ایمنی داروها کمک می کند چاپ کارتن دارویی است . این جعبه های کارتنی معمولا شامل اطلاعاتی درباره دارو، دستور مصرف، تاریخ انقضا و دیگر اطلاعات مربوط به محصول هستند.

جنس بسته بندی جعبه دارو

امروزه انواع مقواهای تولید جعبه دارویی در بازار موجود می باشد. اما عموما برای چاپ جعبه دارو از مقوای ایندربرد استفاده می شود. این مقوا دارای گواهینامه بین المللی بهداشتی است و در بازار به نام مقوای بهداشتی معروف است. این مقوا در گرماژ مختلف وجود دارد. بعد از چاپ جعبه دارو و جعبه ها تیغ زنی می شوند. در بعضی موارد نیز از مقوای پشت طوسی برای چاپ جعبه دارو استفاده می شود. این نوع مقوا از کیفیت چاپ بالایی برخوردار است و چون محصول تماس مستقیمی با جعبه ندارد از نظر بهداشتی مشکلی نخواهد داشت.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  معرفی انواع چاپ جعبه کفش متناسب با تولید شما

جعبه دارو در ابعاد مختلف تولید می شود

مدل جعبه دارویی

در صنعت بسته بندی،جعبه مقوایی دارای انواع بسیار زیاد است. زیرا این علم و تکنولوژی رو به رشد است و به طور مداوم مدل های جدید به بازار عرضه می شود. بنابراین چاپ و طراحی انواع جعبه دارو در مدل های مختلف صورت می گیرد، اما بیشترین مدلی که برای‌ چاپ و بسته بندی دارو استفاده می شود مدلی به نام ته قفلی درب دارویی یا لاک باتوم است. در این حالت قسمت بالای جعبه نسبت به انتهای جعبه توسط قفلی بودن آن متفاوت است. مدل دیگری که کاربرد دارد به نام دو درب دارویی شناخته شده اند. در این مدل ابتدا و انتهای جعبه درب یکسانی دارند. این مدل در بعضی موارد باعث شده که مصرف کننده به اشتباه انتهای جعبه را باز کند. ولی در ته قفلی این اشتباه صورت نمی گیرد.

انواع بسته بندی جعبه دارو

داروها در انواع و شکل های متفاوتی مانند جعبه قرص، شربت، کپسول ، آمپول و موارد دیگر تولید می شوند. به همین دلیل بسته بندی داروها با یکدیگر متفاوت است. از مهم ترین انواع بسته بندی جعبه دارو می توان به بسته بندی شیشه ای، بسته بندی پلاستیکی، بسته بندی سلولزی ( مقوایی) اشاره کرد.

قیمت چاپ جعبه دارویی

قیمت چاپ جعبه های دارویی به عوامل مختلفی بستگی دارد از قبیل:

  1.  انواع جعبه: هزینه جعبه های مقوایی کمتر از جعبه های شیشه ای یا پلاستیکی است.
  2.  حجم سفارش: سفارشات بزرگ معمولا قیمت کمتری به ازای هر واحد دارند.
  3.  روش چاپ: هزینه های چاپ افست معمولا بیشتر از چاپ دیجیتال است.
  4.  طراحی و شخصی سازی: طراحی خاص مثلا طراحی های برجسته و یا استفاده از رنگ های خاص ممکن است هزینه ها را افزایش دهد.
  5.  ابعاد و اندازه: بدیهی است که ابعاد و اندازه بسته بندی دارویی شما در قیمت نهایی بسیار تاثیر گذار است.
پیشنهاد ما برای مطالعه:  خدمات چاپ و بسته بندی : از معرفی برند تا حفاظت از محصولات

جعبه کارتن دارو

نکاتی که باید در قیمت و خرید انواع جعبه دارو عمده و ارزان به آن توجه کنید عبارتند از:

  •  از کاغذهای ارزان تر مانند کاغذ مقوایی استفاده کنید.
  •  نوع طرح را طوری انتخاب کنید که چاپ تک رنگ داشته باشد.
  •  از روکش ارزان قیمت استفاده کنید.
  • تیراژ سفارش چاپ جعبه را بالا ببرید.

سخن پایانی

چاپ جعبه دارویی یک فرآیند کلیدی در صنعت داروسازی است که نیاز به دقت و توجه دارد. انتخاب نوع جعبه و روش چاپ مناسب می تواند تاثیر زیادی بر کیفیت و ایمنی محصول نهایی داشته باشد. برای به دست آوردن قیمت دقیق بهتر است با چاپ نقش باران تماس بگیرید و جزئیات مورد نظر خود را مطرح کنید.ساخت جعبه دارو در قسمت بسته بندی های بهداشتی قرار دارد. یعنی بر اساس آیین نامه وزارت بهداشت باید مقوای استفاده شده در تولید جعبه های دارویی بهداشتی باشد و نکات سازمان بهداشت در تولید این جعبه ها کاملا رعایت شده باشد.

۰/۵ (۰ دیدگاه)
  1. برای داروهای حساس به نور یا رطوبت، کدام نوع بسته‌ بندی از نظر قیمت و عملکرد بهتر است؟

  2. بسته‌ بندی‌ های مقوایی برای داروها مقرون به صرفه بوده و در عین حال محافظت خوبی از محتویات انجام می‌ دهند

  3. سلام به نظرم هزینه بسته‌ بندی جعبه دارو بر اساس عواملی مثل جنس مقوا، نوع چاپ (معمولی یا برجسته)، و مقدار تیراژ تعیین می‌ شود. هرچه جنس مقاوم‌ تر و طراحی پیچیده‌ تر باشد، قیمت تمام‌ شده بالاتر خواهد بود.

نظرات بسته شده اند.